diumenge, 11 d’agost del 2013

Bous i pregó #FestesAmposta2013

Pregó #FestesAmposta2013 #FestesAmpostaPrimer dia de Festes superat. Després dels bous al matí, a la tarda la ciutat s'ha vestit de gala per al pregó. El canvi d'ubicació del pregó m'ha semblat satisfactori. Més lloc per a la gent, entre les cadires i les grades, un bus per facilitar l'arribada de les persones des de l'altra punta de poble. Com deia l'alcalde, les pubilles han pogut fer un cercavila de presentació per la ciutat, no com abans. El temps ha acompanyat, amb un airet que ajudava a no tenir calor. Això sí, una mica de repelent per evitar picades.

El pregó ha estat planer, proper, divertit. L'espectacle de focs articifials mig, mig, perquè, com la major part de coses passave a l'aigua, la gent des de les cadires no veia res, només si s'apropava al costat de l'aigua o ho veia des de les grades. Ho tapava l'escenari.

Només una cosa. El discurs de l'alcalde, tot i que penso que no és la intenció, la primera part és un míting en tota regla, i per a una introducció al pregó de Festes a mi em sobra.