diumenge, 9 de setembre del 2012

@Pere_Navarro i @ciuduran alineats de cara a l'#11s2012

Ahir vam anar de boda. La segona de l'any. Belén i Pep es van casar. Una boda emotiva i divertida. Casualitat de la vida, primer Dolors i ara Belén, s'han casat, i justament són a qui vam donar els regals dels nuvis i el ram a la nostra boda. Sembla que va funcionar!

Resulta que Pere Navarro, el primer secretari del PSC, s'alinea amb Duran per dir que la manifestació de l'11 de setembre no és independentista. Un altre que viu en un món virtual o que vol manipular la mobilització per a interessos propis. Si al final CiU i PSC en alguns aspectes no són tan diferents. Al senyor Navarro li diria que és evident que no tothom qui anirà a la manifestació és independentista però, confondre això amb el fet que la manifestació convocada reclama l'estat propi és manipular les coses. Qui hi vagi ja sap sota quins arguments, sota quin lema es convoca. Segur que l'argumentari que han difós als militants i simpatitzants segueix aquesta línia argumental. Hi anem però, perquè no és independentista. Quants cops ho han fet i quants cops ho faran? De fet, tampoc no és estrany. Estan acostumats a votar al Parlament amb un "sí crític", o estar en contra i abstenir-se, simplement per tacticisme.

La corresponsal de "Der Spiegel" a Espanya diu en una entrevista d'alguna manera que aquí hem d'acostumar-nos a sous baixos. Diu que els joves han de pensar que 1000 euros és molt. Segur que ella no cobra 1000 euros, que en cobra uns quants més. I segur que se'ls guanya però, 1000 euros a Espanya és molt o molt poc, com a tot arreu, en funció d'altres coses, entre les quals les despeses que té cadascú, el nivell de vida mitjà del país, dels diners que guanya l'empresari que paga, etc.