dissabte, 29 de setembre del 2012

#29S, post #25S, #Lara vol marxar de Catalunya #independència

Avui, tarda musical a Tarragona. Trobada anual de la Federació de Bandes de Catalunya, a causa de la pluja celebrada a l'auditori del Camp de Mart. Personalment aquestes trobades se'm fan llargues però, és evident que fa goig veure tants músics junts.

José Manuel Lara diu que si Catalunya esdevé independent el grup Planeta marxarà de Catalunya. Si fóssim com alguns antinacionalistes/anti-independentistes, ara boicotejaríem el grup editorial que presideix. Diu que marxaria perquè el farien fora, perquè hauria de viure en un país on no parlen la seva llengua. Vaja... Com si ell no entengués i parlés el català -si volgués-, com si a Catalunya la gent es negués a parlar en castellà. Sembla que Lara no trepitjar el carrer gaire, si no no diria aquestes coses. És estrany que Vidal-Quadras no li hagi demanat plaça al cotxe per marxar. Bon viatge.

Presentats els pressupostos de l'Estat per al 2013. Gran retallada en sanitat, del 22,6% proporcionalment respecte el 2012. Retallada d'un 68% a la partida d'Educació per als alumnes amb dificultats. Es retallen els funcionaris però, proporcionalment augmenten els alts càrrecs. Gran partida pressupostària per fer front al deute. Austeritat que mata.


La Vanguardia situa Mas a un pas de la majoria absoluta a les properes eleccions. Ara l'acusaran d'embolicar-se amb l'estelada per tal de fer oblidar la crisi i les retallades. Però, si Mas guanya amb majoria absoluta serà també, gràcies a la incapacitat de convèncer de les altres opcions, entre elles el PSC, massa pendent de tenir content el PSOE.

Help those suffering in the Horn of Africa