dimecres, 27 de juliol del 2016

La saeta d'Arrimadas

El Parlament no ha fet cas del TC i ha votat a favor de la via unilateral per a la desconnexió d'Espanya. Ahir es coneixia que la jutge vol processar el PP, l'advocat i l'informàtic del partit per la destrucció dels discos dels ordinadors de Bárcenas. Un gra de sorra més en la muntanya de l'escàndol de corrupció del PP, aquest partit que guanya eleccions, peti qui peti.

Ja he comentat això que deia del PP. Ara, l'important, perquè és lo que destacarà certa premsa espanyola, allò realment important. I és que el Parlament de Catalunya, amb majoria absoluta independentista, ha decidit tirar endavant unilateralment amb el procés d'independència. Hi ha un conflicte de sobiranies i els diputats independentistes han optat per resoldre'l fent cas al mandat sorgit de les eleccions. No ha calgut esperar reaccions i amenaces, evidentment. Aquells que no volen parlar de certs temes, encara que sigui havent pau, s'estripen els vestits quan les coses s'acceleren.

El diari El País ha captat una imatge d'Inés Arrimadas, de Ciutadans, exposant la seva postura envers la votació, amb el president Puigdemont davant mirant cap amunt, com sense fer-li gaire cas. Arrimadas ha sortit amb un posat semblant a com si cantés una saeta. Molt apropiada per al cas. La saeta dels que es planyen per no haver pogut aturar el procés i que potser no tenen clar que puguin aturar-lo. Perquè si mai s'atura serà més aviat per culpa dels propis independentistes. Mentrestant, que cantin.