diumenge, 24 d’abril del 2016

Misatango, de Martín Palmeri, a #LaLiraAmpostina #LaLiraAmpostina100

Estrena de Missa Tango #LaLiraAmpostina #LaLiraAmpostina100 #SetmanaCultural2016 #surtdecasaebre #canal21ebre #ebreactiu #viulebreAvui el cor de La Lira Ampostina ha oferit un concert dins de la Setmana Cultural en què, a més de diverses peces del repertori habitual, s'ha estrenat Misatango, misa a Buenos Aires, de Martín Palmeri. Han participat també el cor Mestral de Reus, Maripau Medina, i un conjunt de cambra (acordió, dos violins, viola, violoncel, contrabaix i piano).

L'escenari de La Lira feia goig amb tants cantaires junts. La sala, amb una bona entrada de públic. Comença la missa amb el Kyrie, una oració per demanar pietat a Déu. La unió de les veus i del conjunt de cambra feia emocionar escoltant aquesta pregària. I això només era el començament. L'emoció s'ha mantingut durant tota l'obra, fins arribar a la calma final del darrer temps, Agnus Dei. Ovació del públic i una sensació estranya de benestar, de pau, després de gairebé tres quarts d'hora intensos.

Cal felicitar els cantaires, els músics que els han acompanyat, i la directora del cor, la Núria Francino, per la gran feina que han fet. I ara, de gira!