divendres, 12 de setembre del 2014

#11s2014 #9N #araéslhora #SíSí I ara, votem!

Dimecres a l'Oracle de Catalunya Ràdio, el senyor Joaquim Coll -si no m'equivoco-, de Societat Civil Catalana (SCC), deia que ells miraven cap al futur, que no s'ancoraven en la història passada per reivindicar res. En canvi després explicava que havien triat Tarragona per organitzar l'acte d'ahir no independentista perquè la ciutat fou la capital de la Hispània romana. No se li va escapar als seus contertulians aquesta contradicció. Espanya, com si existís des de la prehistòria. Així es justifica una reconquesta que era més aviat una altra cosa, la guerra d'uns contra uns altres per canviar, un cop més a la història, el nom de qui dominava la Península.

Ahir la Diada va ser un èxit. Els de SCC van ser uns milers, uns 7000 diuen, enfront del 1.800.000 de la V. La Delegació del Govern a Catalunya ho xifra en 520.000. Els balls de xifres de sempre. La diferència però, ja seria abismal entre uns i altres. Sánchez Camacho, sense posar-se roja, deia que l'independentisme està de davallada. Suposo que cal ser cínic fins el final per mantenir-se on és, o és que realment es creu aquestes coses, ves a saber.

Ara queda votar el 9N. I s'ha de fer sí o sí. No sé si ha de ser per desobediència civil o per eleccions anticipades però, si hi ha prohibició del TC cal cercar alternatives. I el Govern hauria de tenir-les preparades des de fa temps. Esperem que així sigui.

Creative Commons License + GNU FDL