divendres, 11 d’octubre del 2013

Demà és el dia de la majoria silenciosa de Sánchez Camacho #12O

Ahir victimisme i patetisme de PP i Ciutadans marxant del Parlament, justament quan se'ls deia que demà es manifestarien amb feixistes a Barcelona. Això, el mateix dia que el PP rebutjava al Congrés dels Diputats aprovar que fos delicte l'apologia del feixisme i del nazisme. Avui PP i Ciutadans continuaven amb la campanya del victimisme. Potser perquè demà la majoria silenciosa a la qual apel·laven a la Diada no els farà costat.

Intel·lectuals catòlics demanen un canvi de rumb de la cadena de televisió de la Conferència Episcopal, 13Tv. Seria tota una declaració d'intencions que el propi Papa intervingués en aquest tema, que advoqués per fer que l'Església espanyola deixés de ser separadora i fos més conciliadora. Rouco i companyia no són cap exemple a seguir.

Ignacio Escolar repassa les mentides de Montoro al voltant dels salaris. No pugen si no que baixen. Els empresaris surten guanyant. Cada cop hi ha més milionaris i cada cop hi ha més pobres. Montora, el ministre inepte i xulo.

Veig a la televisió que Extremadura instaurarà un xec nadó de 1400 euros. Bé per als beneficiaris. Mai no està de més. Però, que autonomies com Extremadura, que treuen pit davant d'altres com Catalunya, sent elles autonomies que han viscut durant anys de subvencions europees i de les aportacions solidàries de les més riques, no s'entén i fa ràbia.