dimarts, 2 de desembre del 2014

El nazisme en boca del PP i els pressupostos condicionats

El ministre de justícia ha comparat l'independentisme amb el nazisme. Per enèssima vegada. Fa no res que es queixaven del gag del Polònia inspirat en l'escena de "El hundimiento". Però, un cop més ens han donat un exemple de la coherència del PP.

A Catalunya tenim CiU i ERC que sembla que no es posen d'acord en com acudir a les plebiscitàries. Avui Junqueras ha proposat, com ja se sabia, llistes separades. I llegeixo que des d'ERC es vol un acord abans de decidir el futur dels pressupostos de 2015. Eeeeeep! Els pressupostos seran millors o pitjors en funció de si hi ha acord per a unes plebiscitàries? Si és així, que penso que sí, ja podem estar segurs que ERC continuarà sent partícep de les retallades del Govern.

Per cert. Els pressupostos de 2015 prometen la recuperació de la paga extra per als treballadors públics i el total de jornada i sou dels interins. Aquestes pressupostos compten amb uns ingressos des de Madrid que ja podem estar segurs que no arribaran. Tornarem, com en els d'aquest any, a veure com el Conseller es desdiu i culpa Madrid per no complir? És qüestió de temps saber-ho.