dimarts, 27 de maig del 2014

Sánchez Camacho, la millor candidata d'ERC

Sánchez Camacho, la millor candidata d'ERC, prenent-li les seves paraules, referint-se així al president Mas. Perquè crec jo que l'estratègia del PP a Catalunya tindrà alguna relació amb la pujada d'ERC, encara que pugui tenir-ne el procés del qual participa CiU, no?

Sánchez Camacho, la candidata de la majoria silenciosa. Segons ella els 1.1 milions de votants de CiU i ERC no són representatius en relació al cens de 5 milions o a la població de 7.5 milions de Catalunya. Complicat argument perquè aleshores, els seus 246.220 vots què representen dels 5 i dels 7.5 milions respectivament? Ah, és clar, els seus votants s'han quedat a casa. Són majoria però, s'han quedat a casa. El sobiranisme es presenta a les eleccions, com reclamen, treu representació, com reclamen, i aleshores el menyspreen.

No accepten els resultats de les urnes, el sistema democràtic. I això que diuen que les urnes són les que parlen i les que reflecteixen la voluntat popular. Aquí ho tenen. No és estrany que a Espanya el PP i els mitjans afins menyspreïn Podemos, encapçalat per Pablo Iglesias. Els moviments populars es presenten a les eleccions, com reclamen, treuren representació, com ereclamen, i aleshores els menyspreen. 

Aquesta és la democràcia del PP.