dimecres, 7 de maig del 2014

Pere Navarro, l'euro per recepta i les ofertes de Rajoy

Coses que he escoltat de bon matí a la ràdio. S'ha demanat conèixer les persones que van assistir a la missa el dia que van agredir Pere Navarro, per poder saber qui va ser que li va donar el cop de puny, i saber el motiu. Ell, Navarro però, el dia després ja acusava el procés pel dret a decidir de tenir-ne la culpa.

També escoltava que el Tribunal Constitucional tomba l'euro per recepta de forma definitiva. La Generalitat no el podrà aplicar per motius de discriminació dels catalans dels habitantas de les altres autonomies. I haurà de tornar de forma retroactiva els diners recaptats fins que es va suspendre la taxa. La resposta de la Generalitat no s'ha fet esperar. No podrà pagar la paga extra dels treballadors públics. Encara veurem el dia que el TC declararà inconstitucionals els invents que es fan amb els sous dels treballadors públics. O no.

Alícia Sánchez Camacho al Parlament anunciava una mesura de Rajoy cap a Catalunya avui al Congrés dels Diputats, mesura que s'ha demostrat inexistent, deixant-la en evidència. Però, ASC no plegarà pas, malgrat que en els darrers mesos la seva credibilitat ha baixat a nivells mínims.