dissabte, 30 de novembre del 2013

El major progrés en la història de la humanitat #botelladixit

La senyora Ana Botella, no en té prou amb el ridícul que va fer defensant la candidatura de Madrid 2020, amb el seu "relaxing cup of café con leche en la Plaza Mayor". Aquesta setmana ens ha obsequiat amb una burrada d'aquelles de campionat. Ha afirmat que "la ideologia del PP ha estat la que ha comportat major progrés en la història de la humanitat". Suposo que abans del seu discurs ha estat una bona estona rient al seu despatx, per sortir mentalitzada per dir la burrada i no petar-se de riure. Es refereix a la ideologia capitalista -que el propi Papa ha denunciat aquesta setmana-? A la ideologia que ofega la societat per garantir que els poderosos mantinguin el seu poder? A la ideologia que no vol fer justícia amb els perdedors de la Guerra Civil? A la ideologia que prefereix promoure la confrontació territorial per treure vots i al mateix temps vol evitar que hi hagi moviments secessionistes? A la ideologia que tanca televisions autonòmiques? A la ideologia que privatitza hospitals i puteja els treballadors públics en general? ... Oh, sí, un gran progrés.

Suposo que la ideologia del PP també és la que exhibeix Rajoy quan recolza Intereconomía i 13tv, promotores de l'odi cap a Catalunya, amb arguments fal·laços i l'ús retiretat d'equiparacions amb el nazisme, enfront de les accions legals que vol emprendre la Generalitat.

Aquesta ideologia també suposo que és la que, en vista del creixent malestar social, opta per implantar legislacions que criminalitzen actes de protesta, pel simple fet de participar en protestes on s'ultratgi Espanya o alguna comunitat autònoma -això, crec que és un afegit per quedar bé-, símbols i institucions en general. Rubianes, si visqués, hauria estat condemnat amb la nova legislació que vol implantar Interior. Xiular l'himne espanyol també acabaria amb una multa segons la llei de violència a l'esport. Llibertat d'expressió? Primer el patriotisme i mantenir l'ordre. Fraga, si visqués, estaria content de veure que Fernández Díaz és un bon hereu.