dimecres, 25 de juny del 2014

A per Podemos, la SICAV dels eurodiputats i la marxa enrere d'ACS #Castor

Esteban González Pons acusa Pablo Iglesias de donar suport a ETA. Poca broma amb l'afirmació. El tema de Veneçuela i ETA l'utilitzen els mitjans i el PP des de les eleccions europees. Li tenen por a Podemos. Utilitzar ETA o el nazisme per desacreditar els altres és una estratègia ja típica del PP. Seria com dir que el PP dóna suport a l'aixecament del 36, a la dictadura franquista i al règim de Hitler, per tot allò que arrossega l'herència dels seus dirigents. Calla, que aquests raonaments només els pot fer el PP.

Aquests dies es parla de la SICAV amb seu a Luxemburg en la qual hi ha el fons de pensions dels eurodiputats. Entre ells Willy Meyer, d'IU, qui va assegurar no saber-ne res de la SICAV però, que ha dimitit arran del tema. Altres, com Rosa Díez, sembla que també tenen aquest fons de pensions i a sobre té el domicili a Lituània. Del PP no crec que dimiteixi ningú. Si és legal el tema moral és prescindible...

ACS renuncia a la seva part de la concessió del projecte Castor. Sembla que ja tenen clar que la cosa no tirarà endavant. Però, renuncia demanant que li retornin 1400 milions d'euros. Això sí que és fer negoci. Et presentes per aconseguir la concessió, l'aconsegueixes, renuncies i a sobre t'han d'indemnitzar. Després que ho expliquin als emprenedors que s'arruïnen perquè el negoci no els funciona.